Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τα Πλοία της Αγάπης.. στο Βόλο.!!!

Είναι στο χέρι σας κ. Μερκελ.να μας βοηθήσετε αυτή την ώρα...αντί να κλαίτε τα χαμένα λεφτά σας από μία υποτιθέμενη καταστροφή....της Ελλάδος να βοηθήσετε με τα αντισταθμιστικά οφέλη της προώθησης του Τουριστικού προϊόντος ,και των παραπλήσιων παραμέτρων αυτού (Αγροτοτουρισμός)...ώστε και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό να αξιοποιηθεί ,και οι νέοι μας να παραμείνουν στον τόπο τους με τον αέρα μιας άλλης δημιουργικής νοοτροπίας....που θα αναπτερώσει το ηθικό τους.

Κατέκλυσαν το Βόλο οι Γερμανοί τουρίστες

Ας δούμε το σχετικό ρεπορτάζ από την πηγή: Θεσσαλία
Ανεβαίνει ο τουρισμός στην περιοχή

Για δεύτερη φορά φέτος κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Βόλου ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, το «Aida Diva», με 2.337 επιβάτες και πλήρωμα 600 ατόμων… Το χαρακτηριστικό της χθεσινής άφιξης ήταν πάντως πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι τουρίστες ζήτησαν να επισκεφθούν γειτονικές παραλίες στο Βόλο, προκειμένου να κάνουν το μπάνιο τους, παρά τις όχι πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Δεκαοκτώ φορές θα έρθει συνολικά φέτος στο Βόλο το κρουαζιερόπλοιο «Aida Diva», μεταφέροντας κάθε φορά περίπου 3.000 επιβάτες και πλήρωμα.

Πρόκειται για οκτώ ορόφων κρουαζιερόπλοιο, ένα πλωτό ξενοδοχείο, πέντε και πλέον αστέρων, που ανήκει στη γερμανική εταιρεία κρουαζιέρων AIDA, θυγατρική του αμερικανικού κολοσσού της κρουαζιέρας «Carnival Corporation», που πρόσφατα ανακοίνωσε συνεργασία και με την TUI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου